QUI SOM?




El meu nom és Llucia i som mare d’una nina nascuda en febrer de 2014.

Som Mestra d’Educació Especial, Especialista en Atenció Primerenca (0-6 anys), formada en Pedagogia Holística i també en Pedagogia Dinàmica i Innovació Educativa (Emmi Pikler, Waldorf, Montessori, Shichida, Wild…). Actualment estic formant-me en Educació Autodidàcica (basat en la Educació Activa de R. Wild).

Duc dedicant-me a l’educació més de 10 anys. Primerament dins l’educació no reglada i posteriorment com a mestra en una escola. 

Em descriuria com una dona senzilla, alegre, empàtica, transparent, responsable i amorosa. Aquests són alguns valors que sempre he volgut transmetre als nins més enllà dels coneixements intel·lectuals, ja que una educació que té en compte les emocions, els ajuda a créixer, a obrir-se al món i a les persones que els envolten.
 
Gràcies a la maternitat, a la meva família, a la meva formació coninua, al ioga… som una persona sensible al demés y conscient de que tots tenim un bon lloc a la nostra vida que ens permet créixer, ser feliços i on poder aportar al demés el millor de nosaltres mateixos.

Haver-me convertit en mare ha romput molts d’esquemes  la meva vida. La maternitat ha suposat un procés de creixement personal i de la meva filla aprenc cada dia.
La maternitat, les quedades setmanals amb mares amb estils de criança afins, les contínues lectures, el suport del meu marit, la formació en pedagogia holística... m’han reforçat la idea de quin tipus de criança vull per a la meva filla i per a la societat en general.

Actualment, m’entreg a aquest màgic projecte de Mare de Dia amb una gran il·lusió i entusiasme ja què encaixa amb la meva forma de ser i entendre la vida i perquè vull oferir una alternativa a la meva vida, a la vida de la meva filla i a altres famílies.