QUÈ S'OFEREIX?




Oferim una llar càlida on es sentin segurs i com a casa, en un ambient familiar i íntim. 
El dia a dia s’adapta a les seves necessitats a través del joc lliure, el moviment, el contacte amb la natura, l’experimentació, espais segurs i respectant uns ritmes saludables i acords amb la seva naturalesa.

 
L’ambient s’emmarca en un clima d’amor, respecte, proximitat,  protecció, paciència i dedicació, que els aporti seguretat i autoestima, qualitats imprescindibles pel ple desenvolupament dels infants. Volem que creixin sans, segurs d’ells mateixos i feliços. Per això és fonamental dur un ritme pausat, adequat al ritme biològic dels infants.

Actualment oferim acompanyament a infants de 0 a 3 anys.


Possibilitam flexibilitat horària. No marcam una hora fixa d’entrades i sortides, sempre que sigui dins l’horari que s’ofereix (matí).

Consideram imprescindible que el procés de vinculació/adaptació el facin acompanyats d’una persona referent per l’infant i durant el temps que sigui necessari, ja que ha de quedar quan es senti segur i tranquil.

La filosofia del nostre acompanyament es basa en:

- Ambient familiar i criança respectusa. 
- La no directivitat. Volem que l'infant pugui explorar i jugar lliurement connectant amb els seus interessos.
- Pocs límits i clars.
- Acompanyament emocional. Acompanyam els moments difícils de plor i frustració. Totes les emocions són vàlides, també l'enuig, la ràbia o la tristesa. 
- Ni premis ni càstigs. Si a l'escolta, l'observació i la comprensió.
- Contacte diàri amb la natura. Gracies al nostre gran jardí on córrer i amagar-se, amb gespa, grans arbres, zona amb terra, hort, arbres fruiters... on estan en ple contacte amb la natura.
-L'autonomia. Permetre que els infants facin i descobreixin les coses per si mateixos en els moment en que estiguin realment preparats.